Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

Opgeleverd:
Mei 2021
Categorie:
Transport
Klant:
HSB Haaften

Denken in partnerships: de kracht van XCES

Onlangs voerde XCES een Azure Stack HCI-implementatie uit bij onze partner HSB in Haaften. “We hadden al bijna definitief gekozen voor een Windows Virtual Desktop-oplossing”, vertelt David van Wijnbergen, Sales & ICT Consultant bij HSB. “Gelukkig bracht XCES hun hybride-cloudoplossing onder onze aandacht. Na een aantal positieve gesprekken hebben we daar uiteindelijk ook voor gekozen.”

HSB is gevestigd in Haaften en is specialist op het gebied van ijsgrondstoffen, disposables, horeca-apparatuur en hygiëne. De oude on-premises-omgeving voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd, licht Van Wijnbergen toe: “Onze productieomgeving had dagelijks te kampen met spontane herstarts, en de IT-infrastructuur had onvoldoende capaciteit om te kunnen uitbreiden.” Daar moest dus verandering in komen.

Klaar voor de toekomst met Azure Stack HCI

“HSB was op zoek naar een proactieve partner die ons zo goed mogelijk kan begeleiden in onze digitale transitie. We willen een IT-leverancier die ons goed kan vertellen wat mogelijk is binnen de wensen die we hebben”, vertelt Van Wijnbergen. “Verder was het voor ons heel belangrijk dat die partner ons niet alleen helpt met onze huidige uitdagingen, maar ons echt mee de toekomst in kan nemen. XCES heeft daarin onze verwachtingen meer dan waargemaakt.”

Met de implementatie van Azure Stack HCI en Azure Site Recovery zijn de spontane herstarts bij HSB voorgoed verleden tijd en wordt de downtime van de IT-omgeving zoveel mogelijk beperkt: erg belangrijk voor een organisatie waarvan de helft van de omzet digitaal wordt gegenereerd. De continuïteit is geborgd en HSB is voorbereid op toekomstige groei.

En dat alles tijdens een migratie die plaatsvond tijdens de productie, aldus Van Wijnbergen:

“De verhuizing is feilloos verlopen, geen enkele gebruiker heeft er iets van gemerkt. Daarnaast is alles volgens planning opgeleverd. Erg fijn, want afspraak is afspraak!”

Bekijk de video en leer alles over onze samenwerking met HSB Haaften.

nl_NL