Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

Binnen de hedendaagse detailhandel is een krachtige, flexibele en veilige IT-infrastructuur van cruciaal belang. Hiervoor biedt Microsoft Azure Stack HCI een innovatieve oplossing voor hyperconverged infrastructuur die is ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke eisen van detailhandelsbedrijven. Azure Stack HCI kan in de detailhandel worden toegepast om de operationele efficiëntie te verbeteren, klantbetrokkenheid te vergroten en de algehele winkelervaring te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan: Winkelautomatisering, E-commerceintegratie, vooraadbeheer, kassasystemen te koppelen en nog veel meer. 

// Innovatie & Technologie

Innovatie en technologie die de detailhandel een nieuwe customer journey geven

Door het alsmaar groeiende e-commerce en snel veranderende consumentengedragingen is het voor de detailhandel van cruciaal belang om een efficiënte IT-infrastructuur te hebben die kan omgaan met de toenemende vraag, schommelingen in het winkelverkeer en het waarborgen van veilige transacties. Microsoft Azure Stack HCI biedt hier een oplossing door een geïntegreerde en schaalbare infrastructuur die naadloos kan meegroeien met de behoeften van het bedrijf.

// Detailhandel

Azure (hybride) cloud technologie voor de detailhandel

Bied gepersonaliseerde ervaringen, krijg inzicht in jouw end-to-end toeleveringsketen en ontgrendel innovatieve bedrijfsmodellen met veilige en schaalbare (hybride) cloud-gebaseerde technologie.

Vernieuw de customer journey

Optimaliseer de customer journey en versterk de digitale transformatie van jouw bedrijf door innovatieve bedrijfsmodellen te ontsluiten en nieuwe mogelijkheden aan bestaande systemen toe te voegen.

Leer je klanten kennen

Verras klanten met gepersonaliseerde multichannel ervaringen met behulp van (hybride) cloudgebaseerde technologie die is gebouwd op een veilige en schaalbare infrastructuur.

Een slimme toeleveringsketen

Krijg inzicht in jouw end-to-end toeleveringsketen met behulp van technologische oplossingen voor de retail die helpen om snel analyses uit te voeren en inzichten te genereren. Verlaag kosten en moderniseer bedrijfsprocessen.

// Onze partners

Microsoft partner
DataON
Hewlett Packard | XCES Partner
NVIDIA afbeelding
// Ontdek use cases

Azure Stack HCI in de detailhandel

// Remote branch offices

Meerdere winkels beheren in de detailhandel

 • Uniforme Ervaring: Detailhandelsketens kunnen een uniforme en consistente gebruikers ervaring bieden in alle filialen, omdat Azure Stack HCI dezelfde technologie en applicaties in alle locaties ondersteunt.

 • Schaalbaarheid: Azure Stack HCI maakt het mogelijk IT-middelen toe te voegen of uit te breiden naar (nieuwe) filialen naarmate de zakelijke behoeften groeien, zonder grote investeringen.

 • Kostenbesparing: Door gebruik te maken van gedeelde infrastructuur en schaalbare resources, kunnen detailhandelsketens kosten besparen op zowel kapitaal- als operationeel gebied.

 • Eenvoudig Beheer: IT-beheerders kunnen filialen op afstand beheren en onderhouden met behulp van geconsolideerde beheertools, waardoor reizen naar elke locatie wordt geminimaliseerd.
// Scalable virtualization & storage

Schaalbare virtualisatie en storage voor de detailhandel

 • Snelheid en Reactietijd: Schaalbare virtualisatie maakt het mogelijk om VM’s snel te implementeren en biedt flexibiliteit bij het aanpassen van rekenkracht aan de vraag van klanten. Dit resulteert in snellere reactietijden voor toepassingen zoals kassasystemen en voorraadbeheer.

 • Consistente Prestaties: Schaalbare virtualisatie in Azure Stack HCI levert consistente prestaties in alle filialen, ongeacht de locatie. Dit verhoogt de algehele gebruikerservaring en vermindert de kans op systeemstoringen.

 • Verbeterde Veiligheid: Virtualisatie en opslagtechnologieën kunnen worden gebruikt om gegevens veilig te isoleren en te segmenteren.
// De voordelen

High performance workloads voor de detailhandel

 • Real-time analyses: Azure Stack HCI ondersteunt high performance workloads voor geavanceerde gegevensanalyse, waardoor detailhandelsketens inzicht krijgen in klantgedrag, voorraadbeheer en verkooppatronen.

 • Snellere Gegevensverwerking: High performance workloads zorgen voor snelle verwerking van grote hoeveelheden gegevens. Dit resulteert in efficiëntere verwerking van transacties, realtime voorraadbeheer en betere reactietijden voor klanten.

 • Betere Besluitvorming: Snelle verwerking van gegevens en analyses ondersteund door Azure Stack HCI helpen bij het nemen van real-time beslissingen, zoals prijsstelling, voorraadherbevoorrading en promotieplanning.

 • Klantervaring: High performance workloads dragen bij aan de ontwikkeling van geavanceerde klantbelevingen, zoals augmented reality-winkelen, zelfbedieningskiosken en mobiele apps.
High-performance computing (HPC) with Azure Stack HCI
Personalisatie
Combineer klantgegevens voor een 360-graden beeld van jouw klant om relevante aanbiedingen te stimuleren, inkomsten te verhogen en de customer journey te verbeteren.


Supply chain optimalisatie
Optimaliseer je supply chain en verbeter de levering van producten en diensten met geavanceerde inzichten en analyses die de planning optimaliseren en de fulfilment, sourcing en logistiek verbeteren.

Omnichannel optimalisatie
Zorg voor een naadloos customer journey waarbij klanten kunnen wisselen tussen platforms, apparaten en kanalen, terwijl ze toch een verbonden multichannel ervaring hebben.


// Onze Azure Stack HCI-klanten

Deze organisaties gingen jouw voor

Hans Cobben
Hans Cobben
Manager Infrastructure & Security
"Met Azure Stack HCI hebben we onze IT-infrastructuur een stuk betrouwbaarder en veerkrachtiger kunnen maken."
Sander Roording
Sander Roording
System Administrator bij Bouwcenter HCI
"We zijn helemaal bij en lopen zelfs voor qua techniek ne innovatie. Er is minder hardware nodig voor dezelfde prestaties, de performancetesten die we gedaan hebben zijn erg positief."
Arne Groenenberg
Arne Groenenberg
IT System Manager
"We hebben nu veel minder componenten om te beheren, dus dat betekent voor ons een enorme tijdwinst. Het beheer is met Windows Admin Center een stuk simpeler geworden".
// Microsoft Azure Stack HCI

Met deze tools zet je de volgende stap in de detailhandel

Azure AI & ML

Maak gepersonaliseerde customer journeys en geoptimaliseerde systemen op basis van veilige en verantwoorde AI.

Azure Industrial IoT

Sluit bedrijfsmiddelen en apparatuur veilig aan op de (hybride) cloud met oplossingen die realtime inzichten en systeem interoperabiliteit mogelijk maken.

Azure Stack HCI

Maak en implementeer hybride en edge-computing productieapplicaties en voer ze consistent uit over verschillende locaties.

Azure Analytics

Verzamel, bewaar, verwerk, analyseer en visualiseer jouw gegevens van elke aard en omvang om de weg naar handige inzichten te krijgen.

Azure AI Services

Breng AI binnen het bereik van elke ontwikkelaar, zonder dat je expertise op het gebied van machine-learning nodig hebt.

Mixed reality

Laat je digitale wereld en fysieke wereld samensmelten om gezamenlijke ervaringen te creëren.

SAP on Azure

Draai jouw (supply chain) activiteiten uit met SAP workloads op Azure om de flexibiliteit te vergroten en strategische innovatie te stimuleren.

AVD

Maak een veilige desktopervaring op afstand mogelijk vanaf vrijwel elke locatie. Zo kan iedereen altijd overal werken, wanneer hij of zij dat wil.

// De juiste balans voor iedere IT-uitdaging

Lees meer over hybride cloud oplossing: Microsoft Azure Stack HCI

// CASES

Bekijk onze klantverhalen

nl_NL