Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

Binnen de hedendaagse financieledienstverlening is een krachtige, flexibele en veilige IT-infrastructuur van belang. Hierbij biedt Microsoft Azure Stack HCI een innovatieve oplossing voor hyperconverged infrastructuur die is ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke eisen van deze branche. We bespreken de voordelen van Azure Stack HCI en laten zien hoe het kan bijdragen aan verbeterde en geoptimaliseerde processen.

// Innovatie & Technologie

Bouw aan de toekomst van de financiële dienstverlening

Financiële dienstverlening sector

Een wereld waarin bankieren niet alleen draait om transacties, maar om intelligente verbindingen tussen jou en je financiële doelen. Waar handel niet langer beperkt is tot fysieke plaatsen, maar wordt aangedreven door geavanceerde technologieën. En waar verzekeringsoplossingen niet langer ‘one-size-fits-all’ zijn, maar speciaal op jou zijn afgestemd. Dit is de wereld van intelligent bankieren, gemoderniseerde handel en gepersonaliseerde verzekeringssoftware.

 

// Financiële dienstverlening & Azure Stack HCI

Hoe dit wordt mogelijk gemaakt?

Azure Stack HCI kan op verschillende manieren worden toegepast in de financiële dienstverlening om de IT-infrastructuur te moderniseren, de efficiëntie te verbeteren en aan strenge beveiligings- en compliance-eisen te voldoen. Enkele toepassingen zijn; gegevensbeheer, hybride cloudintegratie, disaster recovery en veilige gegevensopslag, maar ook…

// Financiële dienstverlening - Banken

Bankiers

Breng jouw financiële softwaresystemen in een razendsnel tempo naar de moderne tijd, terwijl je tegelijkertijd de ultieme bescherming garandeert. Maar dat is niet alles – bereid je voor om jouw klanten een ervaring met financiële diensten te bieden die niet alleen proactief is, maar ook volledig gepersonaliseerd.

Mensen die de handschudden na een deal
// Financiële dienstverlening - Handel

Handelsondernemingen

Financiële organisaties kunnen Azure Stack HCI inzetten voor het beheer van handelsplatforms en systemen voor aandelentransacties. Dit vereist snelle en betrouwbare prestaties.

// Financiële dienstverlening - Verzekeraars

Verzekeraars

Geef de ervaringen van polishouders een boost door digitale interacties in de verzekeringswereld op elk touchpoint een persoonlijk tintje te geven. Versterk daarbovenop de precisie en wendbaarheid van risicomodellering.

mensen die een lijstje nalopen voor de verzekering
Onderscheidende klantervaringen leveren

Verdiep jouw klantinzichten en relaties met behulp van consumentengegevens en voorspellende analyses. Verrijk je inzicht om een meer gepersonaliseerde ervaring te creëren bij elk contactmoment.

Moderniseren van betalingen en core banking

Krijg de volledige flexibiliteit die jij en jouw klanten nodig hebben door financiële diensten en software naar de (hybride) cloud te verplaatsen. Rol nieuwe producten en diensten eenvoudiger uit en gebruik analytics en AI om nieuwe inkomstenbronnen te realiseren.

Risico's in de hele organisatie beheren

Dankzij de geavanceerde tools voor risicobeheer en inzichten in risico en wettelijke mandaten blijven jouw organisatie en de gegevens van jouw klanten veilig. Risicoanalisten kunnen zelfs oneindige scenario bedenken om bedreigingen te beheren en te voorkomen.

Een groene financiële dienstensector mogelijk maken

Klanten in staat stellen oplossingen te creëren op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur die een groenere en duurzamere manier mogelijk maken om te ondernemen.gegevens te verkrijgen en te analyseren, ongeacht waar ze vandaan komen.

Bestrijd financiële criminaliteit

Met behulp van machine learning kunnen criminele en frauduleuze activiteiten automatisch worden gescreend en gestopt, valse waarschuwingen worden geminimaliseerd en compliance wordt vergemakkelijkt.

Een nieuwe kijk op samenwerking en productiviteit

Stroomlijn de productiviteit van jouw organisatie en werknemers op kantoor en in externe werkomgevingen. Zodat iedereen, veilig kan samenwerken op elk apparaat, overal.

// Onze partners

Microsoft partner
DataON
Hewlett Packard | XCES Partner
NVIDIA afbeelding
// Ontdek use cases

Azure voor de financiële dienstverlening

Bankieren personaliseren
Maak van elke klantervaring een gepersonaliseerde ervaring op basis van nauwkeurige inzichten die potentiële kansen blootleggen.


Diensten moderniseren
Benut wereldwijde schaalbaarheid en maak continu innovatie mogelijk met een hybride cloudstrategie.Fraude detecteren
Identificeer verdacht gedrag en beoordeel risico's terwijl je volledig blijft voldoen aan de veranderende regelgeving.


// Onze Azure Stack HCI-klanten

Deze organisaties gingen jouw voor

Hans Cobben
Hans Cobben
Manager Infrastructure & Security
"Met Azure Stack HCI hebben we onze IT-infrastructuur een stuk betrouwbaarder en veerkrachtiger kunnen maken."
Sander Roording
Sander Roording
System Administrator bij Bouwcenter HCI
"We zijn helemaal bij en lopen zelfs voor qua techniek ne innovatie. Er is minder hardware nodig voor dezelfde prestaties, de performancetesten die we gedaan hebben zijn erg positief."
Arne Groenenberg
Arne Groenenberg
IT System Manager
"We hebben nu veel minder componenten om te beheren, dus dat betekent voor ons een enorme tijdwinst. Het beheer is met Windows Admin Center een stuk simpeler geworden".
// Microsoft Azure Stack HCI

Innoveer met deze tools in de financiële dienstverlening

Azure AI & ML

Bouw de volgende generatie intelligente financiële diensten en creëer geavanceerde financiële modellen met AI & ML.

HPC

Voer complexe berekeningen en grote datasets binnen enkele seconden uit met schaalbare en zeer veilige on-demand infrastructuur.

Azure Stack HCI

Breid je Azure-mogelijkheden uit over datacenters, edge locaties en externe kantoren om hybride applicaties met meer flexibiliteit te bouwen en uit te voeren.

Azure Analytics

Verzamel, sla op, verwerk, analyseer en visualiseer jouw financiële gegevens van elke, omvang om jouw weg naar intelligent bankieren te starten.

Azure Security

Krijg rust met ingebouwde cloudbescherming en blijf risico's voor met AI-bewakingstools.

Azure Databases

Ontdek een breed scala aan volledig beheerde relationele, NoSQL en in-memory databases, met eigen en open-source engines, om te voldoen aan de behoeften van moderne app-ontwikkelaars.

AVD

Implementeer snel virtuele desktops en apps om veilig werken op afstand mogelijk te maken.

// De juiste balans voor iedere IT-uitdaging

Lees meer over hybride cloud oplossing: Microsoft Azure Stack HCI

// CASES

Bekijk onze klantverhalen

nl_NL