Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

Binnen de hedendaagse gezondheidszorg is een krachtige, flexibele en veilige IT-infrastructuur van belang. Hierbij biedt Microsoft Azure Stack HCI een innovatieve oplossing voor een hyperconverged infrastructuur die ontworpen is om tegemoet te komen aan de specifieke eisen van deze branche. Zorg voor betere inzichten en patiëntenbetrokkenheid, het faciliteren van samenwerking tussen gezondheidsteams en het versterken van klinische informatica en operationele inzichten, met behulp van hybride cloud-gebaseerde oplossingen.

// Innovatie & Technologie

Bouw aan de toekomst van de gezondheidszorg

Binnen de gezondheidszorg biedt Azure Stack HCI een naadloze verbinding met de cloud, waardoor het creëren van hybride infrastructuren mogelijk wordt. Deze geïntegreerde aanpak vergemakkelijkt het uitwisselen van belangrijke gegevens tussen de interne infrastructuur van een zorginstelling en de cloud. Dit heeft een cruciale rol bij het bevorderen van samenwerking tussen zorgteams, het uitvoeren van diepgaande gegevensanalyse en het waarborgen van een betrouwbare back-up van belangrijke medische informatie. Op deze manier worden gegevens veilig en efficiënt gedeeld, wat bijdraagt aan een verbeterde coördinatie van zorg en de mogelijkheid om waardevolle inzichten te verkrijgen uit medische gegevens.

// Ontdek use cases

De gezondheidszorg en Azure Stack HCI

// REMOTE BRANCH OFFICES

Kleine zorginstellingen voor de gezondheidszorg

 • Uitgebreide toegang tot de Zorg: Dankzij externe filialen die medische zorg en diensten kunnen aanbieden aan afgelegen en landelijke gebieden waar toegang tot gezondheidszorg mogelijk beperkt is. Dit verbetert de toegang tot ziekenhuizen voor mensen die anders moeite zouden hebben om naar stedelijke ziekenhuizen te gaan.

 • Efficiënte Gegevensuitwisseling: Dankzij moderne communicatietechnologieën kunnen externe filialen gezondheidsgegevens elektronisch delen met hoofdziekenhuizen en specialisten, waardoor snelle diagnose en behandelingsplanning mogelijk zijn.

 • Verbeterde Dataopslag en beheer: Moderne technologie maakt het mogelijk om gezondheidsgegevens veilig en efficiënt op te slaan en te beheren, zelfs in externe filialen. Dit vermindert de kans op gegevensverlies en vergemakkelijkt het delen van informatie.
// Scalable virtualization & storge

Schaalbare virtualisatie en storge voor de gezondheidszorg

  • Flexibele Schaalbaarheid: Schaalbare virtualisatie en storage stellen zorginstellingen in staat om hun IT-infrastructuur eenvoudig uit te breiden naarmate de vraag groeit. Dit is vooral waardevol in de gezondheidszorg, waar de hoeveelheid medische gegevens en toepassingen voortdurend toeneemt.
  • Efficiënt Gebruik van Middelen: Virtualisatie stelt zorgorganisaties in staat om meerdere virtuele machines op één fysieke server te draaien. Dit maximaliseert het gebruik van hardwarebronnen en vermindert de behoefte aan meerdere fysieke servers, wat resulteert in kostenbesparingen.
 • Verbeterde Veiligheid: Virtualisatie en opslagtechnologieën kunnen worden gebruikt om gegevens veilig te isoleren en te segmenteren. Dit is vooral belangrijk in de gezondheidszorg, waar gevoelige patiëntgegevens worden verwerkt en opgeslagen.
// De voordelen van

High performance workloads voor de gezondheidszorg

 • Verbetering van de kwaliteit van de zorg: Sneller en nauwkeuriger diagnoses te stellen, nieuwe behandelingen te ontwikkelen en persoonlijke zorg te leveren.
 •  
  • Verhoging van de efficiëntie: High performance workloads helpen om taken te automatiseren en workflow te verbeteren.
   
  •  Medische beeldvorming: High performance workloads worden gebruikt om medische beelden, zoals CT-scans, MRI-scans en echo’s, te verwerken en te analyseren. Dit kan helpen om snellere en nauwkeurigere diagnoses te stellen.
  High-performance computing (HPC) with Azure Stack HCI

  // Onze partners

  Microsoft partner
  DataON
  Hewlett Packard | XCES Partner
  NVIDIA afbeelding
  // Onze Azure Stack HCI-klanten

  Deze organisaties gingen jouw voor

  Hans Cobben
  Hans Cobben
  Manager Infrastructure & Security
  "Met Azure Stack HCI hebben we onze IT-infrastructuur een stuk betrouwbaarder en veerkrachtiger kunnen maken."
  Sander Roording
  Sander Roording
  System Administrator bij Bouwcenter HCI
  "We zijn helemaal bij en lopen zelfs voor qua techniek ne innovatie. Er is minder hardware nodig voor dezelfde prestaties, de performancetesten die we gedaan hebben zijn erg positief."
  Arne Groenenberg
  Arne Groenenberg
  IT System Manager
  "We hebben nu veel minder componenten om te beheren, dus dat betekent voor ons een enorme tijdwinst. Het beheer is met Windows Admin Center een stuk simpeler geworden".
  // Microsoft Azure Stack HCI

  Innoveer met deze tools in de gezondheidszorg

  Azure AI & ML

  Verbeter de zorgverlening door het aanbieden van op maat gemaakte, preventieve zorg en combineer het met slimme systemen die gebruikmaken van AI en ML.

  HPC

  Voer complexe berekeningen en grote datasets binnen enkele seconden uit met schaalbare en een zeer veilige on-demand infrastructuur.

  Azure Stack HCI

  Breid je Azure-mogelijkheden uit over datacenters, edge locaties en externe zorginstellingen om hybride applicaties met meer flexibiliteit te bouwen en uit te voeren.

  Azure Analytics

  Verzamel, sla op, verwerk, analyseer en visualiseer jouw klinische gegevens om jou weg naar slimme gezondheidszorg te starten.

  Azure Security

  Krijg rust met ingebouwde cloudbescherming en blijf risico's voor met AI-bewakingstools.

  Azure Databases

  Azure Health Data Services stelt jou in staat om veilig zorggerelateerde gegevens met diverse formaten te beheren, versnelt het gebruik van machine learning en maakt een beveiligde uitwisseling van zorgdata mogelijk binnen een infrastructuur.

  Mixed Reality

  Creëer samenwerkingstoepassingen voor de operatiekamer en andere zorgafdelingen door je digitale en fysieke omgeving met elkaar te verbinden.

  EPD systemen op Azure
  Krijg meer inzicht in je kostenbeheer en prestaties door je EPD systeem te koppelen of te migreren naar Azure.


  Patiënt bewaking met IoT
  Met Azure IoT, resultaten verbeteren, de klinische activiteiten stroomlijnen en de toeleveringsketen optimaliseren.


  Maak Klinische analyses
  Ontwikkel verschillende oplossingen voor verschillende doeleinde. Zoals het analyseren van afbeeldingen, spraak of bij het maken van voorspellingen.

  // De juiste balans voor iedere IT-uitdaging

  Lees meer over hybride cloud oplossing: Microsoft Azure Stack HCI

  // CASES

  Bekijk onze klantverhalen

  nl_NL