Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

Binnen de hedendaagse overheidsinstanties is een krachtige, flexibele en veilige IT-infrastructuur van cruciaal belang. Hiervoor biedt Microsoft Azure Stack HCI een innovatieve oplossing voor hyperconverged infrastructuur die ontworpen is om tegemoet te komen aan de specifieke eisen van de overheid. Azure Stack HCI kan op verschillende manieren worden toegepast voor overheidsinstanties om de IT-infrastructuur te moderniseren en te verbeteren.

// Innovatie & Technologie

Bouwen aan de toekomst van de overheid

Lever diensten aan burgers, overal en altijd. Moderniseer uw IT-infrastructuur en schaal naar behoefte eenvoudig op en af. Voldoe aan de beveiligings- en compliance standaarden voor de overheid en beheer tegelijkertijd de kosten. Vereenvoudig datasoevereiniteit met een hybride cloud van Microsoft. 

// De overheid

Openbare veiligheid en justitie

Een moderne en beveiligde infrastructuur om operationele activiteiten te ondersteunen. Neem beter geïnformeerde beslissingen door data en verhoog de veiligheid.

police. How the goverment can use azure stack HCI
Azure stack HCI for government and health care
// De overheid

Gezondheidszorg

Door grote datasets te analyseren en nieuwe benaderingen voor diagnose en behandeling te ontwikkelen, wordt innovatie in geneeskunde, volksgezondheid en sociale diensten gestimuleerd. Hiermee verbeter je de gezondheid en het welzijn van burgers.

// De overheid

Belastingen en financiën

De overheidsfinanciën efficiënt beheren en belastinginkomsten innen door diensten zoals belastingaangiften, belastingteruggaven, belastingkredieten, elektronische handtekeningen en beveiligde betalingen te optimaliseren

belasting en azure stack HCI
Vertrouwde en veilige services leveren

Bouwen aan het vertrouwen in de overheid door informatie te beveiligen, kritieke infrastructuur te beschermen en naleving van privacyregels te garanderen.

Overheidstoegang tot de cloud mogelijk maken

Zorgen dat overheden de samenleving kunnen dienen en tegelijkertijd overheidsmedewerkers flexibiliteit geven over waar ze werken.

Samenwerking tussen instanties mogelijk maken

Beveiligde diensten en innovatie leveren om communicatie en het delen van informatie over meerdere verantwoordelijkheidsgebieden mogelijk te maken.

// Onze partners

Microsoft partner
DataON
Hewlett Packard | XCES Partner
NVIDIA afbeelding
// Ontdek

Azure Stack HCI voor Overheidsinstanties

// Scalabale Virtualization & Storage

Schaalbare virtualisatie en storge voor Overheidsinstanties

  • Flexibele Groei: Overheidsdiensten kunnen sneller ontwikkelen. Schaalbare virtualisatie en storage in Azure Stack HCI stellen Overheidsinstanties in staat om gemakkelijk nieuwe virtuele machines en storage toe te voegen naarmate de behoeften groeien.

 

  • Eenvoudiger Beheer: Het centraal beheren van virtuele machines en opslagbronnen vermindert de complexiteit en de kans op fouten. Dit is waardevol voor overheidsinstanties met beperkte IT-middelen.

 

  • Veiligheid en Compliance: Azure Stack HCI biedt beveiligingsfuncties en nalevings mogelijkheden, die essentieel zijn voor overheidsinstanties die gevoelige gegevens en persoonlijk identificeerbare informatie (PII) beheren.
// Remote Branch offices

Meedere locaties voor Overheidsinstanties

  • Uitgebreide Dienstverlening: Azure Stack HCI maakt het mogelijk om IT-diensten en applicaties uit te breiden naar andere locaties. Hierdoor kunnen overheidsinstanties effectief diensten leveren in verschillende gebieden zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

  • Lokale Gegevensopslag: Externe filialen kunnen lokale gegevensopslag gebruiken via Azure Stack HCI. Dit is vooral handig voor overheidsinstanties die gevoelige gegevens lokaal moeten opslaan vanwege regelgeving of beveiligingseisen.

  • Lagere Netwerkbelasting: Door lokale verwerking en opslag kunnen externe filialen de netwerkbelasting verminderen, wat vooral voordelig is in gebieden met beperkte netwerkconnectiviteit.

  • Uitbreiding van IT-infrastructuur: Overheidsinstanties kunnen eenvoudig IT-infrastructuur uitbreiden naar (nieuwe) overige filialen met behulp van de consistente en schaalbare aard van Azure Stack HCI.
High-performance computing (HPC) with Azure Stack HCI
// Worklaods die er toe doen

High performance workloads voor Overheidsinstanties

  • Real-time Analyse: Overheidsinstanties kunnen real-time gegevensanalyse uitvoeren met high performance workloads, waardoor ze snel inzicht krijgen in trends, patronen en kritieke informatie.

  • Crisisrespons en Veiligheid: Snel verwerken van gegevens is van vitaal belang voor crisisrespons en beveiligingstoepassingen. High performance workloads helpen bij snelle dataverzameling, analyse en besluitvorming tijdens noodsituaties.

  • Betere Besluitvorming: Snelle verwerking van gegevens stelt overheidsinstanties in staat om beter onderbouwde beslissingen te nemen op basis van actuele informatie en analyses.
// Onze Azure Stack HCI-klanten

Deze organisaties gingen jouw voor

Hans Cobben
Hans Cobben
Manager Infrastructure & Security
"Met Azure Stack HCI hebben we onze IT-infrastructuur een stuk betrouwbaarder en veerkrachtiger kunnen maken."
Sander Roording
Sander Roording
System Administrator bij Bouwcenter HCI
"We zijn helemaal bij en lopen zelfs voor qua techniek ne innovatie. Er is minder hardware nodig voor dezelfde prestaties, de performancetesten die we gedaan hebben zijn erg positief."
Arne Groenenberg
Arne Groenenberg
IT System Manager
"We hebben nu veel minder componenten om te beheren, dus dat betekent voor ons een enorme tijdwinst. Het beheer is met Windows Admin Center een stuk simpeler geworden".
// De juiste balans voor iedere IT-uitdaging

Lees meer over hybride cloud oplossing: Microsoft Azure Stack HCI

// Microsoft Azure Stack HCI

Innoveer met deze tools in de overheid

Azure AI & ML

Bouw oplossingen die beelden kunnen analyseren, spraak kunnen begrijpen en voorspellingen kunnen doen met behulp van AI- en ML-mogelijkheden.

HPC

Zorg ervoor dat complexe berekeningen en grote datasets binnen enkele seconden worden uitgevoerd met schaalbare en zeer veilige on-demand infrastructuur.

Azure Stack HCI

Breid Azure services en mogelijkheden uit naar de omgeving van je keuze, van het datacenter tot edge locaties en externe kantoren.

Azure Analytics

Verzamel, bewaar, verwerk, analyseer en visualiseer gegevens van elke aard en omvang om bruikbare inzichten te krijgen.

Azure IoT

Gebruik de cloud om verschillende apparaten met elkaar te verbinden en systeeminteroperabiliteit mogelijk te maken.

SAP on Azure

Draai de belangrijkste SAP-workloads in de (hybride) cloud.

Azure Sentinel

Maak het opsporen en reageren op bedreigingen slimmer en sneller met AI.

AVD

Maak een veilige desktopervaring op afstand mogelijk vanaf vrijwel elke locatie. Zo kan iedereen altijd overal werken, wanneer hij of zij dat wil.

Fraudepreventie
Verminder verspilling, controleer op voortdurende naleving en detecteer crimineel gedrag gericht op uitkeringen zoals werkloosheidsverzekeringen of overheidspensioenen..


Beheer voordelen
De verwerking van uitkeringsaanvragen automatiseren en bestaande systemen moderniseren om groei en nieuwe mogelijkheden mogelijk te makenDigitaal veilig
Zorg voor continuïteit tijdens openbare hoorzittingen met virtuele parlementen, gemeentehuizen en raadsvergaderingen.
// CASES

Bekijk onze klantverhalen

nl_NL