Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

In de moderne productie-industrie is een krachtige, flexibele en veilige IT-infrastructuur van essentieel belang. Daar komt Microsoft Azure Stack HCI om de hoek kijken, met een geavanceerde oplossing voor hypergeconvergeerde infrastructuur die specifiek is afgestemd op de unieke behoeften van productiebedrijven. Azure Stack HCI biedt de productiebranche technologische mogelijkheden om processen te stroomlijnen, kwaliteit te waarborgen, operationele kosten te verlagen en concurrentievoordeel te behalen in een steeds veranderende markt. Het biedt ook de schaalbaarheid en flexibiliteit die nodig is om te innoveren en te groeien.

// Innovatie & Technology

Innovatie en technology die de productiebranche een nieuwe vorm geven

productie omgeving waarbij een azure stack hci toepassing kan worden gebruikt.

Creëer flexibiliteit, bespaar kosten en vergroot de veerkracht in jouw toeleveringsketen door over te stappen naar Azure Stack HCI. Jouw overgang naar een slimme productielijn begint met een enterprise-ready hybride cloud die complexe industriële operaties op wereldwijde schaal mogelijk maakt.

// Productiebranche

Azure (hybride) cloud technologie voor de industriële sector

Ga voor een datacentrische benadering van je bedrijf met Azure om de uitdagingen aan te gaan waarmee de productiebranche wordt geconfronteerd. Zorg voor gepersonaliseerde ervaringen, krijg inzicht in je end-to-end toeleveringsketen en bouw innovatieve bedrijfsmodellen met veilige en schaalbare (hybride) cloud based technologie.

 

// Onze partners

Microsoft partner
DataON
Hewlett Packard | XCES Partner
NVIDIA afbeelding
// Ontdek use cases

Azure Stack HCI in de productiesector

// Remote Branch offices

Meerdere locaties beheren in de productiebranche

Snelle Implementatie: Azure Stack HCI maakt snelle implementatie van IT-resources mogelijk, waardoor nieuwe locaties snel kunnen worden voorzien van de benodigde infrastructuur.

Centraal Beheer: Azure Stack HCI maakt centraal beheer mogelijk, waardoor IT-teams op het hoofdkantoor alle externe filialen op afstand kunnen beheren, updates kunnen implementeren en problemen snel kunnen oplossen.

Uniforme IT-omgeving: Azure Stack HCI biedt een gestandaardiseerde IT-omgeving in alle productielocaties, wat consistentie in beheer, beveiliging en compliance mogelijk maakt.

// Scalable virtualization & Storage

Schaalbare virtualisatie en storage voor de productiebranche

Virtuele Productieomgevingen: Productiebedrijven kunnen virtuele omgevingen inzetten voor productontwikkeling, tests en simulaties, waardoor de time-to-market wordt verkort.

Verbeterde Prestaties: Schaalbare virtualisatie en opslag resulteren in betere prestaties van productieprocessen, wat van vitaal belang is voor zowel gegevensverwerking als de controle van machines en robots.

Flexibele Groei: Fabrieken kunnen sneller ontwikkelen. Schaalbare virtualisatie en storage stellen jouw omgeving in staat gemakkelijk nieuwe virtuele machines en storage toe te voegen naarmate de behoefte groeit.

// Workloads die er toe doen

High performance workloads voor de productiebranche

Realtime Monitoring: Azure Stack HCI ondersteunt de integratie van IoT-apparaten voor realtime monitoring van machines en productielijnen, waardoor productiebedrijven problemen snel kunnen detecteren en oplossen.

Verbeterde Productie-Efficiëntie: High-performance workloads in Azure Stack HCI kunnen helpen bij het versnellen van productieprocessen, het verminderen van vertragingen en het optimaliseren van de algehele productie-efficiëntie.

Voorspellend Onderhoud: Met behulp van geavanceerde gegevensanalyses kunnen high-performance workloads in Azure Stack HCI worden ingezet om voorspellend onderhoud te plannen, waardoor uitvaltijd als gevolg van onverwachte storingen wordt verminderd.

High-performance computing (HPC) with Azure Stack HCI
Productieprocessen op afstand
Verbind apparatuur over de gehele fabrieksvloer om risico's te voorspellen, stilstand te verminderen en activiteiten te optimaliseren met AI en machine learning. Volg bedrijfsmiddelen en prestaties, voer what-if scenario's uit en stem apparatuur af met AI op basis van realtime historische gegevens.
Geautomatiseerde kwaliteitscontrole
Gebruik AI-systemen die storingen detecteren via beeldherkenning en andere parameters aan de assemblagelijn, zodat er in een vroeg stadium kan worden ingegrepen en de kwaliteit en betrouwbaarheid in realtime kunnen worden verbeterd.

Inventarisplanning en optimalisatie
Gebruik AI en machine learning om je bestaande interne verkoopgegevens te combineren met externe gegevens om voorraden te optimaliseren, de nauwkeurigheid van prognoses te verhogen, kosten te verlagen en het serviceniveau van klanten te verbeteren.

// Onze Azure Stack HCI-klanten

Deze organisaties gingen jouw voor

Hans Cobben
Hans Cobben
Manager Infrastructure & Security
"Met Azure Stack HCI hebben we onze IT-infrastructuur een stuk betrouwbaarder en veerkrachtiger kunnen maken."
Sander Roording
Sander Roording
System Administrator bij Bouwcenter HCI
"We zijn helemaal bij en lopen zelfs voor qua techniek ne innovatie. Er is minder hardware nodig voor dezelfde prestaties, de performancetesten die we gedaan hebben zijn erg positief."
Arne Groenenberg
Arne Groenenberg
IT System Manager
"We hebben nu veel minder componenten om te beheren, dus dat betekent voor ons een enorme tijdwinst. Het beheer is met Windows Admin Center een stuk simpeler geworden".
// Microsoft Azrue Stack HCI

Met deze tools maak jij industrie 4.0

Azure AI & ML

Profiteer van het potentieel van Industrie 4.0 met intelligente productieprocessen en toeleveringsketens op basis van bewezen en verantwoorde AI best practices.

Azure Industrial IoT

Help nieuwe en bestaande machines veilig aan te sluiten op de cloud met open productieoplossingen die brownfield connectiviteit ondersteunen en systeeminteroperabiliteit mogelijk maken.

Azure Stack HCI

Bouw en implementeer hybride en edge-computing productieapplicaties en voer ze consistent uit over verschillende locaties.

Azure Analytics

Door het verzamelen, verwerken, analyseren en visualiseren van operationele en toeleveringsketen gegevens van elke soort, omvang of snelheid, kunnen we de weg naar slimme productie inslaan.

HPC

Snel innoveren op productontwerp om de time-to-market te verkorten en de productkwaliteit te verbeteren met schaalbare en veilige on-demand infrastructuur.

Mixed reality

Laat je digitale wereld en fysieke wereld samensmelten om gezamenlijke ervaringen te creëren op de productievloer en daarbuiten.

SAP on Azure

Draai jouw IoT-productie- en supply chain-activiteiten met SAP workloads op Azure.

AVD

Maak een veilige desktopervaring op afstand mogelijk vanaf vrijwel elke locatie. Zo kan iedereen altijd overal werken, wanneer hij of zij dat wil.

// De juiste balans voor iedere IT-uitdaging

Lees meer over hybride cloud oplossing: Microsoft Azure Stack HCI

// CASES

Bekijk onze klantverhalen

nl_NL