Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

//Windows Server

Windows Server met Azure Stack HCI

Azure Stack HCI is gebaseerd op Hyper-V technologie. Bij een migratie van workloads naar Azure Stack HCI met behulp van een Integrated of Validated system migreren deze dus naar een op Hyper-V gebaseerde infrastructuur. Via deze route benader je de workloads via het Azure Stack HCI OS. Een andere optie is om deze migratie via Windows Server (Windows Server 2022, Windows Server 2019 Datacenter Edition en hoger) te implementeren.

// Storage spaces direct

Software defined storage (SDS)-functionaliteit

Met Storage Spaces Direct kunnen meerdere servers samenwerken om een gedeeld, schaalbaar en hoogbeschikbaar opslagsysteem te creëren voor het hosten van de virtuele machines. Dit biedt een flexibele en efficiënte opslagoplossing voor Azure Stack HCI-implementaties die zijn gebaseerd op Windows Server. Met deze aanpak kunnen organisaties profiteren van gedeelde opslagbronnen die redundantie en hoge beschikbaarheid bieden voor hun workloads.

Ook in de Windows Server-optie van Azure Stack HCI wordt het beheer van virtuele machines (VM’s) ondersteund door Storage Spaces Direct (S2D)-technologie, die deel uitmaakt van de software defined storage (SDS)-functionaliteit. Deze ondersteuning geldt ook voor Integrated en Validated systems.

// Onze service

Service & Support

Ondersteuning voor jouw organisatie

Goed opgeleide Azure Stack HCI-experts die 24 uur per dag en wereldwijd beschikbaar zijn om aan jou technische ondersteuningsbehoeften te voldoen, onderbrekingen tot een minimum te beperken en een hoog productiviteitsniveau te handhaven.

De implementatie voor jouw organisatie

Werk samen met gecertificeerde engineers om de implementatie van jouw Azure Stack-oplossingen te plannen en te valideren.

Consulting

Van strategie tot volledige implementatie: maak gebruik van onze consultancy diensten om jou moderniserings- en digitale transformatieprojecten te versnellen.

// We zijn er om te helpen

Vragen over Windows Server migraties voor Azure Stack HCI?

Azure Stack HCI kan voor jouw organisatie het verschil maken. Wij vertellen je graag meer over hoe je de voordelen van cloud en datacenter combineert op jouw IT-omgeving.

Vul onderstaand formulier in. We nemen binnen een werkdag contact met u op!

* Verplichte velden

nl_NL