Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// Schaalbare storage, hardware-raid en veeam

Bedrijfscontinuïteit met Microsoft Azure-services

XCES biedt meerdere opties om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen met on-premises (lokale) back-ups en DR. Organisaties kunnen kiezen uit schaalbare storage oplossingen voor Azure Stack HCI, on-premises RAID-hardware (beheerd door Veeam), en een oplossing in de cloud met Azure-services van onze Microsoft-gecertificeerde Azure-beheerders. Wij gaan samen met jou op zoek naar de juiste oplossing voor jouw organisatie en de ondersteuning te bieden die jij nodig hebt om op te starten en draaiende te blijven.

 

// Voor Azure Stack HCI

XCES biedt Veeam Ready en gevalideerde oplossingen

Als leider in beschikbaarheid in multi-cloudomgevingen is Veeam-software uniek gepositioneerd om organisaties te helpen op hun reis naar intelligent gegevensbeheer. Veeam beschermt workloads ongeacht waar ze zich bevinden – on-premises of in de public cloud – waardoor bedrijven van elke omvang meer waarde kunnen ontsluiten voor hun bedrijf.

XCES maakt deel uit van het Veeam Ready-programma en levert een oplossing kwalificatie- en testproces, om aan de Veeam-normen te voldoen. Daarnaast heeft DataON de Veeam Ready-status behaald, wat het hoogste niveau van kwalificatie en testen voor opslagproducten aangeeft.

De DataON-oplossingen voor Azure Stack HCI zijn gevalideerd door Microsoft om hun hoogste certificering te behalen. Azure Stack HCI hybride-cloudoplossingen van DataON leveren het hoogste niveau van prestaties, beheerbaarheid en beveiliging als een volledig geïmplementeerde ervaring.

Multicloud
// Waarom Backup & Disaster Recovery

De voordelen van Backup & Disaster Recovery

Backup & Replication
Backup & Replication

Geverifieerde gegevensbescherming en preventie van gegevensverlies.

Intelligent Recovery
Intelligent Recovery

Snel, granulair, betrouwbaar herstel.

Cloud Mobility
Cloud Mobility

Behoud flexibiliteit met overdraagbaarheid van gegevens in meerdere cloudomgevingen.

Copy Data management
Copy Data management

Gebruik je gegevens voor een snellere bedrijfsvoering.

Monitoring & Analytics
Monitoring & Analytics

Verhoog de efficiëntie en verlaag de kosten met uitgebreide zichtbaarheid

Orchestration & Automation
Orchestration & Automation

Effectief integreren en geautomatiseerd voldoen aan SLA's.

// XCES Scale-out

Storage oplossingen voor on-premises Backups met Azure Stack HCI en Veeam

Voor organisaties die bulk-storage repositories en videobewaking opslaan of on-premises back-ups uitvoeren, biedt XCES scale-out storage oplossingen aan voor Azure Stack HCI. Een ideale balans tussen lagere latency en een infrastructuur met hoge capaciteit die superieur is aan een SAN of NAS. De oplossing, die is geconfigureerd met krachtige NVMe-cache en SSD’s en/of HDD’s, kan worden opgeschaald tot 16 nodes met maximaal 4PB’s per cluster. Organisaties kunnen het opzetten voor back-up en Disaster Recovery op locatie of in een secundair offsite datacenter of co-locatie (COLO) en Azure cloudservices implementeren.

Op Azure Stack HCI scale-out storage oplossingen biedt het Veeam Availability Platform met Veeam Backup and Replication baanbrekende ReFS-integratie voor snellere back-ups, verbeterde betrouwbaarheid en prestaties voor back-up en herstel, en lagere storagevereisten. Met three way mirror redundantie, hypergeconverged infrastructuur, Azure-services en Veeam-beheer kan een XCES scale-out oplossing voor Azure Stack HCI een zeer schaalbare infrastructuur bieden die organisaties nodig hebben voor effectieve bedrijfscontinuïteit.

// On-premises Backups met Azure Stack HCI

Kenmerken

// Azure cloudservices

Azure Backup & Azure Site Recovery

Je bedrijfscontinuïteit verhogen door een hybride cloud met XCES en Azure Cloud services. XCES is een Microsoft (hybride) cloud service provider (CSP) met Microsoft-gecertificeerde Azure-beheerders in dienst. Microsoft Azure helpt met:

// Azureservice

Azure Backup

XCES kan helpen jouw data en applicaties te beschermen, ongeacht waar ze zich bevinden, om kostbare bedrijfsonderbrekingen te voorkomen of om te voldoen aan compliance-eisen. Onze Microsoft-gecertificeerde Azure-beheerders kunnen jouw on-premises oplossingen voor back-upopslag en gegevensarchivering veilig uitbreiden naar de cloud, waardoor de kosten en complexiteit worden verminderd en efficiëntie en schaalbaarheid worden bereikt. Azure Backup is eenvoudig omdat het is ingebouwd in Azure Stack HCI-oplossingen. Het biedt met één klik back-upondersteuning voor SQL-database en virtuele machines die in Azure draaien. Azure Backup is kosteneffectief en minder complex dan andere cloudback-upoplossingen, terwijl het jouw gegevens beschermt tegen ransomware en menselijke fouten.

// Azure Backup

Kenmerken

Microsoft Azure Backup | XCES
Microsoft Azure Stack HCI Site Recovery | XCES
// Azureservice

Azure Site Recovery

XCES kan jou helpen bij het bereiken van lage RPO- (Recovery Point Objective) en RTO-doelstellingen (Recovery Time Objective) voor elk belangrijk systeem in jouw organisatie, eenvoudig en kosteneffectief met Azure Site Recovery-services. XCES kan het gedoe en de kosten van secundaire datacenters elimineren en op elk moment gebruikmaken van de bijna oneindige capaciteit van Azure Blob Storage met een cloudgebaseerde oplossing voor gegevensherstel. Azure Site Recovery is al inbegrepen in een Azure Stack HCI-oplossing.

// Azure Site Recovery

Kenmerken

// contact

Vragen over Backup & Disaster Recovery?

Vul onderstaand formulier in. We nemen binnen een werkdag contact met u op!

* Verplichte velden

nl_NL