Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// Microsoft Azure

Validated systems voor Azure Stack HCI

Naast de keuze voor Integrated system zijn er ook Validated systems. Waar je bij een Integrated system volledig ontzorgd wordt en het hoogste supportniveau hebt door zowel Microsoft als de hardware leverancier, is dit bij Validated lager. Bij een Validated system zal je dus meer werkzaamheden,  voor, tijdens en na de implementatie, in jouw organisatie moeten dragen. Een Validated system kan dus  een uitstekende keuze zijn voor organisaties met grote IT-afdelingen die zowel hardware als Azure kennis in huis hebben. Daarnaast kunnen wij je natuurlijk bij alle stappen van je implementatie additioneel ondersteunen.

// validated systems

Wij bieden Validated systems aan van

// Een naadloze ervaring

Een Validated system houdt in

Eenvoudig aan te schaffen

Duidelijk bestelbare multi-node oplossingen

DIY implementatie

Implementatie door je eigen IT-afdeling met ondersteuning van XCES.

Beveiliging

Beveiligde kerntechnologie met 3e generatie Intel® Xeon® Scalable-processors en PCIe Gen 4, ter bescherming tegen aanvallen op firmware.

Ondersteuning

Bij escalaties kan je terugvallen op de eigen interne organisatie. Voor support heb je mogelijk meerdere aanspreekpunten en het supportniveau is afhankelijk de afgesloten SLA met de leveranciers. 

// Kosten

Kosten besparen met Validated systems

Met een Validated system heb je meer meer flexibiliteit bij het kiezen van hardwarecomponenten. Zo kunnen kosten, prestaties, beveiliging en compliance eisen de keuze beïnvloeden. 

Wanneer bepaalde hardwarecomponenten al aanwezig zijn in de organisatie kan een Validated systeem een logische keuze omdat zo een betere match gemaakt kan worden tussen de bestaande infrastructuur. Ook zijn Validated systemen makkelijker schaalbaar omdat je niet vastzit aan een specifieke hardwareconfiguratie. Infrastructuurbehoeften kunnen nou eenmaal in de loop van de tijd veranderen. 

// Onze service

Service & Support

Ondersteuning voor jouw organisatie

Goed opgeleide Azure Stack HCI-experts die 24 uur per dag en wereldwijd beschikbaar zijn om aan jou technische ondersteuningsbehoeften te voldoen, onderbrekingen tot een minimum te beperken en een hoog productiviteitsniveau te handhaven.

De implementatie voor jouw organisatie

Werk samen met gecertificeerde engineers om de implementatie van jouw Azure Stack-oplossingen te plannen en te valideren.

Consulting

Van strategie tot volledige implementatie: maak gebruik van onze consultancy diensten om jou moderniserings- en digitale transformatieprojecten te versnellen.

// We zijn er om te helpen

Vragen over Validated systems voor Azure Stack HCI?

Validated Azure Stack HCI kan voor jouw organisatie het verschil maken. Wij vertellen je graag meer over hoe je de voordelen van cloud en datacenter combineert op jouw IT-omgeving.

Vul onderstaand formulier in. We nemen binnen een werkdag contact met u op!

* Verplichte velden

nl_NL