Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// Microsoft Azure Stack HCI

Validated systemen voor Azure Stack HCI

Begin snel en betrouwbaar bij XCES met DataON HCI-gevalideerde oplossingen voor Azure Stack HCI. Intel® technologie en Azure Stack HCI-OS worden gecombineerd om een krachtig platform te bieden voor de modernisering van jouw datacenter. Samen stellen ze organisaties in staat om jouw IT-infrastructuur te moderniseren, jouw hybride cloudreis te starten of uit te breiden, en gevirtualiseerde workloads te consolideren.

// Microsoft azure stack HCI Integrated systemen

Azure Stack HCI een flexibele HCI die wordt geleverd als een Azure hybride cloud service

Azure Stack HCI draait op jouw eigen on-premises servers (of in een co-locatiefaciliteit) die jij bezit, beheert en controleert. Het is gebouwd op de enterprise-class hypervisor, Microsoft Hyper-V, (dezelfde hypervisor die Azure aandrijft), waardoor efficiënte servervirtualisatie wordt geleverd met een hoog beveiligingsniveau en brede ondersteuning voor Windows- en Linux-virtuele machines (VM’s).

De softwarestack omvat ook softwaregedefinieerde opslag: Storage Spaces Direct. Deze technologie consolideert alle lokale schijven in de infrastructuur, of het nu solid-state drives (SSD’s) of harde schijven (HDD’s) zijn, in een pool van softwaregedefinieerde opslag (SDS) die zowel snel als veerkrachtig is.

Azure Stack HCI maakt gebruik van traditionele clusteringmogelijkheden, biedt een hoge beschikbaarheid en ingebouwde mogelijkheden voor disaster recovery via een nieuwe functie genaamd stretch clustering. Stretch clustering kan ervoor zorgen dat workloads blijven werken, zelfs bij een storing op locatieniveau.

// Microsoft Azure Stack HCI

Nieuw: Azure Stack HCI

// Microsoft Azure Stack HCI

De digitale transformatie bij HSB Haaften

// Canadian Museum

Vernieuwd haar IT-infrastuctuur met Azure Stack HCI

// Microsoft Azure Stack HCI

Tour door Azure Stack HCI door gebruik te maken van Windows Admin Center

// We zijn er om te helpen

Vragen over validated systems voor Azure Stack HCI?

// Meer weten over validated Azure Stack HCI

Contactformulier

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bellen
Bel ons
Heb je direct vragen? Bel ons gerust, we zijn te bereiken op:
+31 (0)318 559370
nl_NL